Promocions per a persones col·legiades

Si ets una persona col·legiada, gaudeix dels descomptes o promocions de serveis del teu interès

Promocions disponibles

El Col·legi rep periòdicament promocions o descomptes de serveis d'empreses que estan pensats per a les persones col·legiades. Si ets una persona col·legiada, aprofita les oportunitats que se t'ofereixen per pertànyer al COEIIB.

 • Escuela de Negocios y Dirección-Universidad Europea Miguel de Cervantes
  Escuela de Negocios y Dirección-Universidad Europea Miguel de Cervantes

  A ENyD te capaciten per que adquereixis les competències necessàries per impulsar la teva carrera a través de programes universitaris en les àrees d'Assessoria d'Empreses, Finances Corporatives, Marketing Digital i Ventes, Recursos Humans, etc. Dins de la oferta formativa podràs trobar cursos universitaris curs especialitzats en conceptes concrets, cursos més amplis dins d'una mateixa àrea, Màsters especialitzats que tracten en profunditat tots els coneixements necessaris i Formació Executive.

  Promoció: Fins un 60% de bonificació en Másters Oficials, fins un 40% de bonificació en Programes Internacionals i 35% de bonificació en Cursos universitaris *Descomptes aplicables a col·legiats i familiars directes

  Disponible fins 30/09/2021


 • ENIIT Bussines School
  ENIIT Bussines School

  ENIIT Bussines School és la principal Escola de Negocis especialitzada en Tecnologia en castellà i compta amb programes formatius de postgrau de màxima actualitat i amb el claustre tutorial de màxim nivell, representativitat en els seus sectors d'actuació professional i de reconegut prestigi.

  Promoció: S'oferten els següents cursos amb descompte especial per col·legiats: Máster en Big Data, Máster en Machine Learning, Diploma Universitario en Machine Learning predictivo

  Disponible fins 30/09/2021


 • DonDominio
  DonDominio

  DonDominio és una empresa local, amb seu a Manacor, que presta serveis de serveis de registre de dominis web, allotjament web, comptes de correu electrònic i certificats SSL, la base per a tenir una web online. Encaminats a donar solució a diversos perfils, desde particulars que volen crear una web i tenir correus personalitzats, empreses que necessiten una web corporativa i correus professionals, fins a domainers, agències de marketing, disseny web, SEO… que volen gestionar tots els seus dominis i serveis des d’un mateix lloc

  Promoció: Descomptes del 50% en noves altes per un any de dominis .COM i .ES amb un pla d’allotjament Bàsic + domini .XYZ gratuït.

  Disponible fins 31/12/2021


 • Miríadax
  Miríadax

  Miríadax és la primera plataforma de MOOC's iberoamericana que aposta per impulsar el coneixement en obert en l'àmbit regional de la Educació Superior, amb més de 6 milions d'alumnes matriculats i més de 100 partners educatius. Miríadax posa a disposició de qualsevol interessat Cursos Online Massius en Obert (més coneguts com MOOC's) a través d'una plataforma oberta sense restriccions, sense condicions, sense horaris i SENSE BARRERES.

  Promoció: Descompte del 10% tant en els seus cursos com en els certificats dels mateixos.

  Disponible fins 17/03/2022


 • Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)
  Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)

  La UNIR és la Universidad en Internet. És una universitat aprovada i autoritzada per el Ministerio de Educación per concedir titulacions oficials amb plena validesa a Espanya i a tot l'Espai Europeu d'Educació Superior. Estudiar a la UNIR et permet compatibilitzar la teva vida personal i laboral amb els teus estudis universitaris.

  Promoció: Descompte mínim del 20%, en tots els Graus i Posgraus de UNIR (en el cas de titulacions habilitants, dependrà del nombre de places). En el cas de que ja existeix un descompte comercial, s'acumularà un 5% a aquell descompte. Condicions aplicables als familiars de primer grau.

  Disponible fins 17/03/2023


 • Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

  La Universitat online referent en e-learning. Estudiar a la UOC et permetrà aprendre al teu ritme, de manera flexible, dinàmica i activa. On i quan vulguis. Posem al teu abast totes les eines i recursos necessaris per a aconseguir una formació completa orientada al futur.

  Promoció: Descomptes de fins el 40% en titulacions pròpies i oficials (graus, màsters, posgraus...)

  Disponible fins 19/09/2023


Encara no t'has col·legiat?