Promocions per a persones col·legiades

Si ets una persona col·legiada, gaudeix dels descomptes o promocions de serveis del teu interès

Promocions disponibles

El Col·legi rep periòdicament promocions o descomptes de serveis d'empreses que estan pensats per a les persones col·legiades. Si ets una persona col·legiada, aprofita les oportunitats que se t'ofereixen per pertànyer al COEIIB.

 • DonDominio
  DonDominio

  DonDominio és una empresa local, amb seu a Manacor, que presta serveis de serveis de registre de dominis web, allotjament web, comptes de correu electrònic i certificats SSL, la base per a tenir una web online. Encaminats a donar solució a diversos perfils, desde particulars que volen crear una web i tenir correus personalitzats, empreses que necessiten una web corporativa i correus professionals, fins a domainers, agències de marketing, disseny web, SEO… que volen gestionar tots els seus dominis i serveis des d’un mateix lloc

  Promoció: Descomptes del 50% en noves altes per un any de dominis .COM i .ES amb un pla d’allotjament Bàsic + domini .XYZ gratuït.

  Disponible fins 31/12/2021


 • Miríadax
  Miríadax

  Miríadax és la primera plataforma de MOOC's iberoamericana que aposta per impulsar el coneixement en obert en l'àmbit regional de la Educació Superior, amb més de 6 milions d'alumnes matriculats i més de 100 partners educatius. Miríadax posa a disposició de qualsevol interessat Cursos Online Massius en Obert (més coneguts com MOOC's) a través d'una plataforma oberta sense restriccions, sense condicions, sense horaris i SENSE BARRERES.

  Promoció: Descompte del 10% tant en els seus cursos com en els certificats dels mateixos.

  Disponible fins 17/03/2022


 • Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)
  Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)

  La UNIR és la Universidad en Internet. És una universitat aprovada i autoritzada per el Ministerio de Educación per concedir titulacions oficials amb plena validesa a Espanya i a tot l'Espai Europeu d'Educació Superior. Estudiar a la UNIR et permet compatibilitzar la teva vida personal i laboral amb els teus estudis universitaris.

  Promoció: Descompte mínim del 20%, en tots els Graus i Posgraus de UNIR (en el cas de titulacions habilitants, dependrà del nombre de places). En el cas de que ja existeix un descompte comercial, s'acumularà un 5% a aquell descompte. Condicions aplicables als familiars de primer grau.

  Disponible fins 17/03/2023


 • Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

  La Universitat online referent en e-learning. Estudiar a la UOC et permetrà aprendre al teu ritme, de manera flexible, dinàmica i activa. On i quan vulguis. Posem al teu abast totes les eines i recursos necessaris per a aconseguir una formació completa orientada al futur.

  Promoció: Descomptes de fins el 40% en titulacions pròpies i oficials (graus, màsters, posgraus...)

  Disponible fins 19/09/2023


Encara no t'has col·legiat?