Publicar ofertes d'ocupació per a persones col·legiades

Si ets una empresa i estàs cercant un perfil d'alt nivell, publica la teva oferta d'ocupació de manera totalment gratuïta.

Formulari de sol·licitud d'oferta d'ocupació

Mitjançant aquest formulari pot publicar gratuïtament la seva oferta d'ocupació. Recordi que les dades que introdueixi seran validades prèviament per la nostra administració, que es posarà en contacte si existís algun dubte. Les dades seran tractades de manera confidencial i únicament seran comunicats a les persones col·legiades aquelles necessaris per remetre la seva candidatura.

Dades de l'empresa

Dades de l'oferta d'ocupació

En compliment del que es disposa en el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), així com en la resta de la normativa en matèria de protecció de dades, t'informam del següent:

Responsable del tractament: Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de les Illes Balears - COEIIB

Finalitat: tramitar la seva sol·licitud d'oferta d'ocupació.

Drets: Tens dret a l'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de les teves dades, així com la resta de drets reconeguts en la normativa de protecció de dades. Per més informació pots contactar amb el nostre delegat de protecció de dades en l'adreça info@coeiib.com i en la nostra política de privacitat.
Encara no t'has col·legiat?