El COEIIB convoca el seu primer Curs de Peritatge en Informàtica

31 de març de 2021

posts/2021/03/31/Online_1.png

El Col·legi organitza el seu primer curs de peritatge en informàtica, després de la seva reactivació el 2019.

Avui en dia, la tecnologia és cada vegada més present en la societat i, per això, els conflictes que hi estan relacionats són cada vegada més nombrosos i complexes. És important, doncs, que els professionals estiguin preparats per afrontar els reptes que sorgeixen de l'ús de les noves tecnologies.

Aquest curs de peritatge està dirigit als professionals de l'Enginyeria en Informàtica que desitgin conèixer el món del peritatge i que vulguin exercir de pèrits en informàtica, no només en el territori de les Illes Balears sinó en territori nacional, Es tracta d'un curs complet en el que s'explicaran els deures i responsabilitats dels pèrits en informàtica i s'atorgaran els coneixements tècnics i metòdics mínims per que, amb la seva experiència, el pèrit pugui exercir amb garanties de qualitat. La impartició del curs la durà a terme David Santo Orcero, degà del Colegio Profesional de Ingeniería Informática de Andalucía, auditor de seguretat, professor associat en la Universitat de Màlaga i pèrit informàtic amb 15 anys d'experiència.

Constarà de cinc sessions de 4 hores cada una, les quals es complementaran amb la realització d'exercicis pràctics que sumaran un total de 50 hores de formació, realitzades de manera telemàtica, amb el següent calendari:

  • Divendres 30 d'abril: de 17 a 21h
  • Dissabte 1 de maig: de 9 a 13h
  • Divendres 14 de maig: de 17 a 21h
  • Dissabte 15 de maig: de 9 a 13h
  • Divendres 28 de maig: de 17 a 21h

El preu de la formació és de 150€ per persones col·legiades en Col·legis d'Enginyeria en Informàtica i d'Enginyeria Tècnica o Grau en Informàtica i de 250€ per persones no col·legiades. Les persones col·legiades en el COEIIB i en el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics en Informàtica de las Illes Balears (COETIIB) tendran un descompte especial. Si t'interessa aquesta formació, posa't en contacte amb nosaltre a través del correu info@coeiib.com.

Filtre per categories