IV edició de les STEM Talks Menorca per a la promoció de les STEM

13 de gener de 2021

posts/2021/01/14/2021_01_03_Cartell_STEM_Talks_2021-min_s9dS8B8.jpg

Per quart any consecutiu, STEM talks Menorca torna en una nova edició per apropar la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques de manera divulgativa i comprensible per tothom que vulgui conèixer més sobre tot el que envolta el món STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics).

El Google Developer Group Menorca organitza, junt amb la Fundació Bit i el Consell Insular de Menorca, i amb el suport del Col·legi, un esdeveniment de dos dies en format online i amb conferències de diferents àmbits com intel·ligència artificial, computació quàntica, impressió 3D, blockchain i criptomonedes. L'esdeveniment tendrà lloc els dies 21 i 22 de gener, tant de matí com de tarda.

Onze ponents passaran per l’STEM Talks Menorca 2021, entre ells: Eduardo Sáenz de Cabezón, professor de la Universidad de La Rioja i reconegut divulgador científic amb el canal de youtube Derivando i presentant el programa Órbita Laika de La 2 i Carmen Artigas, Secretaria d’Estat en digitalització i intel·ligència artificial o Paco Franco i Josep Piris de Silme, gerent i enginyer en telecomunicacions que parlaran sobre el 5G a Menorca.

Es celebrarà, a més, una taula rodona d’estudiants universitaris orientada a tot alumne que pensi començar un grau en STEM on es discutiran diverses qüestions sobre la vida universitària i sobre els estudis cientificotècnics i on es podran conèixer les experiències de quatre estudiants de diferents graus, entre ells el d'Enginyeria Informàtica.

No us les perdeu.

Filtre per categories