La degana del COEIIB va assistir a la presentació del MEET EPS, programa de promoció dels estudis de la UIB

17 de febrer de 2022

posts/2022/02/17/tots_meeteps_8LSfcSE.jpg

Arran de la col·laboració del COEIIB amb l'Escola Politècnica Superior de la UIB, la degana del Col·legi, Juana María Perea, va assistir el dilluns 14 de febrer a l'acte de presentació del programa MEET EPS (MEET, per les sigles de Matemàtiques, Enginyeria, Edificació i Tecnologia).

El programa consisteix en l'organització de tallers i activitats per els alumnes de secundària amb l'objectiu d'apropar les matemàtiques, enginyeries, tecnologies i edificació als més joves i donar-lis a conèixer les oportunitats laborals en aquestes disciplines. Entre les activitats que s'organitzen, es troben:

  • Scratch. Jornada de programació al campus de la UIB, on es duen a terme concursos de reptes i de projectes basats en aquest popular llenguatge de programació orientat a programar a través del joc i l’experimentació. A més, s’ofereixen tallers tant d’introducció a aquest llenguatge com de programació de robots, ja més avançats.
  • Robotic Acts. Jornada dedicada a la robòtica que se celebra al campus de la UIB, on diferents equips competeixen per veure quins dels seus dissenys resolen millor els reptes plantejats, dissenyats per experts en robòtica de la UIB i amb una temàtica orientada al compromís amb la societat i el medi ambient.
  • Demotec. Experiments pràctics de ciència i tecnologia sobre aspectes com ara el disseny, modelatge i impressió en 3D d’un gratacels modular, el disseny i la construcció d’habitatges, el control de semàfors, el disseny de videojocs, el control de robots i els jocs topològics.
  • Olimpiada Informática. Concurs de programació per a alumnes de secundària i batxillerat. Els participants s’enfronten a una bateria de problemes i n’han de resoldre tants com puguin en el temps disponible. Els guanyadors participaran a l’Olimpíada Informàtica Espanyola.

Font: UIB

Filtre per categories